Crizal Transitions Meekleurende brillenglazen


 

 

 

Transitions brillenglazen zijn bestemd voor dagelijks gebruik. Ze
bieden binnen alle voordelen van heldere glazen en dragen bovendien bij aan de
gezondheid en het welzijn van uw ogen, aangezien zij buiten automatisch
meekleuren met veranderende lichtomstandigheden, schittering helpen onderdrukken
en schadelijke UV-stralen blokkeren.

 

 

 

Transitions brillenglazen beschermen uw ogen tegen:

Zonneschitteringen Direct zonlicht kan hinderlijk zijn en kan het toeknijpen van de ogen en wazig zicht veroorzaken. Transitions brillenglazen helpen schittering te verminderen en contrast te verhogen, omdat zij zich buiten automatisch aan de lichtomstandigheden aanpassen. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw gezichtsvermogen verbeterd.

Vermoeide ogen Als de lichtsterkte vaak verandert, kan het zijn dat u aan het eind van de dag vermoeide en pijnlijke ogen heeft. Crizal Transitions brillenglazen helpen vermoeidheid van de ogen te verminderen, doordat zij veranderingen in lichtomstandigheden voortdurend compenseren. Hierdoor voelen uw ogen de hele dag prettiger aan.

UV-stralen Schadelijke UV-stralen zijn er het hele jaar door. Uw ogen moeten net als uw huid ook beschermd worden. Crizal Transitions brillenglazen blokkeren 100% van de schadelijke UVA- en UVB-stralen en helpen u dus om uw ogen gezond te houden.

Kort gezegd helpen Crizal Transitions brillenglazen: – om buiten de kwaliteit van het zicht te verbeteren door contrasten te verhogen – om vermoeidheid van de ogen te verminderen – om gezond zicht in stand te houden voor de toekomst.