Enkelvoudige glazen


Dit zijn brillenglazen voor bij- of ver-zienden, met of zonder cilindrische sterkte, en ook voor presbyopen (leeftijdsgebonden verziendheid) die een brilcorrectie voor een welbepaalde kijkafstand willen.

Deze glazen bestaan in verschillende materialen, die de brillenglazen uiterst dun en licht kunnen maken en zijn zelfs verkrijgbaar in polycarbonaat, een ultrastevig -vrijwel onbreekbaar- materiaal dat uiterst geschikt is voor sporters en een uitermate veilig brillenglas voor kinderen is.

Voor brillenglazen is Crizal UV de beste beschermingslaag om deze brillenglazen te beschermen tegen vuil en vet, stof en water, krassen en reflecties, en geeft u bovendien een unieke bescherming tegen overdadige UV-straling. Dankzij Crizal UV zijn uw brillenglazen heel gemakkelijk te onderhouden.  Als u regelmatig last heeft van aandampende glazen, dan hebben we voor u Optifog UV. Deze beschermingslaag zorgt ervoor dat uw brillenglazen nooit meer aandampen.

Unifocale glazen van Essilor zijn ook beschikbaar voor uw zonnebril met correctie en wel in tal van modieuze en hippe kleuren.

Voor mensen met hogere correcties en als u het beste kijkcomfort zoekt, dan adviseert uw opticien het type Essilor 360° of Essilor 360° Fit, ook beschikbaar met eyecode-personalisatie.