Essilor Anti-Fatigue


antifatigue

 

 

 

 

Essilor Anti-Fatigue: een weldaad voor vermoeide ogen Het werken met beeldschermen kan zeer vermoeiend zijn voor uw ogen. Maar liefst 60% van alle mensen tussen de 20 en 45 jaar heeft er zo nu en dan last van. De symptomen kunnen verschillen. De één krijgt jeukende of branderige ogen. De ander wordt overgevoelig voor licht. En weer een ander krijgt hoofdpijn. Het Essilor Anti-Fatigue glas kan al deze oogproblemen verminderen en zelfs voorkomen. Essilor Anti-Fatigue is een weldaad voor vermoeide ogen.

Wat is visuele vermoeidheid? Visuele vermoeidheid is geen ziekte. U heeft er dan ook geen medicijnen voor nodig. Het is een omkeerbaar proces dat verschillende oorzaken kan hebben. Stress, airconditioning en licht, maar ook een verkeerde brilsterkte en oververmoeidheid kunnen er aan ten grondslag liggen. Verder kunnen mensen die langdurig turen, bijvoorbeeld naar een beeldscherm of naar een film in de bioscoop, last krijgen van visuele vermoeidheid.

Wat doet het Essilor Anti-Fatigue glas? Als u op korte afstand kijkt, bijvoorbeeld als u leest of achter de computer zit, moeten uw ogen een inspanning leveren om scherp te zien. Het Essilor Anti-Fatigue brillenglas zorgt er voor dat deze inspanning ondersteund wordt. Het geheim zit in een lichte sterkteverandering onderin het glas. Op die manier worden uw ogen als het ware ontzien. Met als resultaat dat u minder (visueel) vermoeid raakt. Essilor Anti-Fatigue kan visuele vermoeidheid dus verminderen en in sommige gevallen zelfs helemaal voorkomen.

Meer weten over dit brillenglas? Heeft u wel eens last van uw ogen of kampt u met hoofdpijn? Dan zou Essilor Anti-Fatigue wel eens dé oplossing kunnen zijn. Uw opticien kan u vertellen of Essilor Anti-Fatigue iets kan doen aan uw oogklachten.