Eyecode™


 

Ervaar het verschil met eyecode™ van Essilor

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Deze nieuwste en exclusieve technologie van Essilor en Varilux houdt rekening met uw unieke eyecode gegevens om zo uw unieke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. En dit uiteraard voor elk oog, gezien uw linker- en rechteroog meestal niet identiek zijn.

Perfect aansluitend op al uw behoeften, ongeacht leeftijd, voorschrift, montuur of brillenglaskeuze, met eyecode ervaart u het verschil!

Het geheim van het oog eindelijk onthuld Door een dynamische 3D meting is Varilux in staat om meer dan 20 verschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw brillenglazen. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht de richting waarin u kijkt. Uw eigen unieke eyecode wordt gemeten op basis van het draaipunt van uw oog. Dit punt is de enige referentie voor het ontwerpen van brillenglazen. Nadat u uw keuze gemaakt heeft qua montuur kan uw opticien aan de hand van een snelle meting uw natuurlijke kijkbeweging registreren. Dit doet hij met Visioffice, het unieke meettoestel van Essilor.

 

 

 

Uw persoonlijke “oogdiagnose” voor een optimaal zicht, eyecode brillenglazen bieden u een betere kijk op uw omgeving.

In enkele ogenblikken “begrijpen” wij uw ogen: uw oogbewegingen en de natuurlijke houding van uw hoofd worden opgenomen

  • 100% veilig: er wordt geen contact gemaakt met het oog tijdens de meting
  • 100% precies: dit unieke digitale meetapparaat werkt met een precisie van 0,1 mm
  • 100% gepersonaliseerd: het zijn uw ogen, niet die van iemand anders!

Geef uw ogen wat ze verdienen: een ongekend kijkcomfort

De meerderheid van de brildragers zoeken naar brillenglazen die ontworpen worden door middel van een uitgebreide “oogdiagnostiek”. Met eyecode brillenglazen komt er een einde aan deze zoektocht.

Waarom tevreden zijn met “enkel” een goed zicht, terwijl er zo veel meer mogelijk is? Ga voor het beste zicht ooit, in een ogenblik!