Optifog


Essilor, wereldleider in oogoptische producten, is continu op zoek naar manieren om het zicht van brildragers te verbeteren.

Een veelvoorkomend probleem onder brildragers is condens. Condens belemmert het zicht en zorgt voor een onverwachte verblinding die voor overlast kan zorgen in allerlei situaties.

Om dit probleem op te lossen heeft Essilor Optifog ontwikkeld. Een brillenglas met een exclusieve anti-condens laag. Het resultaat van intensief werk van de Essilor Research & Development afdeling.

Optifog, de beste en meest duurzame bescherming tegen condens op uw brillenglazen.

         

Het Optifog glas wordt geactiveerd door de Optifog Activator. Één druppel van het concentraat aan beide zijden is voldoende.

Verspreid vervolgens de druppels voorzichtig met het meegeleverde brillendoekje over het glasoppervlakte, net zolang totdat er geen vegen meer zichtbaar zijn. U zult zien dat uw bril onder de geadviseerde gebruiksomstandigheden tot één week condensvrij zal zijn.

     

Optifog is geschikt voor iedereen die problemen ondervindt van beslagen brillenglazen. Het is toepasbaar op bijna alle soorten (nieuwe) Essilor brillenglazen op sterkte.

Het resultaat: Geen verstoring van het zicht of verlies van contrast

Condensvrij zicht:

Technologie

Door middel van nanotechnologie zijn de anti-condens moleculen verwerkt in de bovenste laag van het Optifog glas. De hydrofiele (waterhoudende) eigenschappen van deze laag houden het Optifog concentraat vast in de toplaag.

Optifog is geschikt voor mensen met alle soorten brilvoorschriften (enkelvoudig, multifocaal en bifocaal), diverse soorten materialen (kunststof/polycarbonaat) en is toepasbaar op zowel blanke, gekleurde (gepolariseerde) als meekleurende brillenglazen.