Stylis® brillenglazen


Stijl wordt vaak gekenmerkt door de mate waarin het ‘niet noodzakelijke’ wordt weggelaten. Die trend vindt u terug in allerlei producten, zoals laptops, horloges en mobiele telefoons. Producten die dunner, lichter en mooier zijn dan voorheen. Terwijl ze de gebruiker tegelijkertijd meer functionaliteit bieden. Minder is meer!

Essilor haakt in op deze trend met haar Stylis 1.67 brillenglazen, die extreem dun en licht zijn. Traditionele kunststof brillenglazen zijn gemiddeld ruim 15% dikker en zwaarder dan Stylis brillenglazen. In vergelijking met mineraal glas is het gewichtsvoordeel nog vele malen hoger.

Met Stylis biedt Essilor u, naast een optimaal draagcomfort, veel meer kijkcomfort en esthetiek. In Stylis zijn stijl en comfort tot in perfectie verenigd.

Opvallend onopvallend Stylis brillenglazen zijn veel dunner en vlakker dan traditionele kunststof brillenglazen.

Mooi transparant Alle Stylis brillenglazen zijn standaard voorzien van een Crizal® UV ontspiegeling die hinderlijke reflecties voor 99% wegneemt. Deze ontspiegeling verhoogt tevens op efficiënte wijze de krasbestendigheid van de glazen. Hierdoor zijn deze beter bestand tegen de invloeden van dagelijks gebruik. Bovendien zijn de glazen gemakkelijker schoon te houden.

Stijlvol Stylis brillenglazen zijn geschikt voor alle monturen, met name voor randloze en/of glasbrillen. Doordat Stylis brillenglazen dunner en vlakker zijn, zullen de ogen bij plussterkten minder groot lijken en bij minsterkten minder klein worden. Innovatie in combinatie met esthetiek en stijl.