Wat doen wij


U kunt er voor kiezen om een pakketje lenzen of een leesbrilletje te kopen bij uw drogist, supermarkt of op het internet. Maar weet u wat voor u het beste is. Waar u op moet letten? Kent u uw ogen zo goed dat u met een goed gevoel het aandurft om zelf te gaan dokteren?

Uw opticien heeft alle kennis en informatie in huis om u goed te adviseren. Hij kan u ook vertellen wat het verschil is tussen vormvaste lenzen, zachte lenzen en gekleurde lenzen. Na een gedegen oogmeting kan hij u precies uitleggen welk type lens voor u het meest geschikt is en hoe u het best uw lenzen kunt verzorgen.

Heeft u wel eens overwogen wat het voor uw uiterlijk kan betekenen als u zou kiezen voor gekleurde lenzen? De kleur van ogen waarmee we worden geboren hebben we niet in de hand maar de kleur die we zouden willen wel.

Zoals uw gezicht een metamorfose kan ondergaan door een goede montuurkeuze zo kan ook de kleur van de lens een leuk effect geven.

Een verstandig mens laat zich goed adviseren en laat geregeld zijn of haar ogen controleren.

Wij, bij Raymon Optiek gaan niet over één nacht ijs. Uw ogen zijn een te belangrijk om risico’s mee te nemen. Daarom geldt zeker voor het aanmeten van contactlenzen dat u moet kunnen vertrouwen op uw opticien.

Raymon Optiek is niet voor niets als beste getest in een onderzoek door het DvhN gehouden in Groningen en Drenthe.